Ресторант Градина

Вече повече от 20 години ресторант Градина е с широко отворени врати да ви посреща, храни, весели и прави вашите ежедневни обяди,вечери и безкрайни партита истинско преживяване. С вкусните си ястия, които непрестанно променяме за вас, приятна атмосфера и жива музика, ние сме дом за всеки гладен и жаден клиент.

Уютния салон на ресторанта, условно разделен на пет части – зимна градина, лятна градина, основен салон с камина и две по-малки спокойни и уединени помещения, разполага с 200места.

Менюто ни се състои от голям брой традиционни български ястия с примеси от средиземноморската и други кухни. Стараем се да ви изненадваме непрекъснато с нови предложения и различни вкусове. Апетитните ни гозби, мезета и скара на дървени въглища се приготвят от продукти отглеждани в Български ферми. Разядки, супи, салати, риба, дивеч, месце…каквото избереш, пръстите си ти ще изядеш!

Ние сме екип от професионалисти, запазили духа на приятелските взаимоотношения и се стараем при нас да се чуствате като у дома.

Заяви своята резервация на телефони:

+359 892 207 205
+359 892 207 209

или го направи